Bouwbedrijf winkel

Ga je een nieuwe winkel bouwen? Schakel Goed-bouw in als aannemer. Wij communiceren helder en direct over de werkzaamheden, de planning en het budget. Door onze ruime ervaring weten we precies wat er komt kijken bij een winkel bouwen en kunnen wij vooraf een goede inschatting geven van de werkzaamheden.

Je kunt met verschillende vragen bij Goed-bouw terecht. Naast het bouwen van de winkel, kun je bij ons ook terecht voor verbouwingen en renovatie. Ook bouwen we complete winkelcentra en showrooms.

Lees meer over onze diensten 

Winkel bouwen: interieur

Verbouwingen aan het interieur van het pand hebben een grote invloed op de uitstraling en sfeer van jouw winkel. Een nieuwe vloer of een andere indeling van de winkel geven de winkel al een compleet nieuwe uitstraling.

Uitbouwen

Naast nieuwbouw en kleinere verbouwingen, kun je ook voor een uitbouw bij Goed-bouw terecht. Wij brengen jouw wensen duidelijk in kaart en zorgen ervoor dat jouw ideeën en gewenste stijl worden gerealiseerd. Wij werken altijd in korte lijnen met je samen en zorgen ervoor dat je van alles rond jouw project op de hoogte bent.

Wil je een winkel bouwen en jouw ideeën met ons doorspreken?

Neem contact op met Goed-bouw!

 

Goed-bouw kenmerkt zich door aangesloten te zijn bij:

 

Bouwend_Nederland_250x75.png

 FSC_Wit_105x150.png

Woningborg_250x75.png