Grote en kleinschalige woningbouw

De mooiste woningbouwprojecten

Nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie van woningbouwprojecten? Bij Goed-bouw doen we zowel grote projecten als kleinschalige woningbouw.

Nieuwbouw

Wanneer je de juiste kavel hebt gevonden voor jouw project en het ontwerp voor de woning klaar ligt, gaan wij aan de slag met de realisatie ervan. Wij hebben een groot netwerk van leveranciers en onderaannemers en ontwikkelen jouw nieuwbouw van hoge kwaliteit en voor de juiste prijs. Tijdens het project heb je één aanspreekpunt, die persoon is altijd op de hoogte van de laatste voortgang van jouw project. Zo schakel je altijd snel en gemakkelijk

Verbouw en aanbouw woningbouwprojecten  

Naast de nieuwbouw werken we ook doorlopend aan de verbouw en aanbouw van woningen. Denk hierbij aan een uitbouw van een twee-onder-een-kap of de verbouw van een vrijstaande woning. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld kantoorgebouwen ombouwen tot studentenwoningen.

Lees meer over transformatie kantoren

Onderhoud

Elke woning heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Wanneer een woning goed onderhouden is, bespaar je op kosten voor de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan de fundering, het verbeteren van de ventilatie in huis of het vervangen van versleten kozijnen.  

Ontdek wat Goed-bouw voor jouw woningbouwprojecten kan betekenen!

Neem contact op met Goed-bouw!

 

Goed-bouw kenmerkt zich door aangesloten te zijn bij:

 

Bouwend_Nederland_250x75.png

 FSC_Wit_105x150.png

Woningborg_250x75.png