Vacature: Calculator / medewerker Bedrijfsbureau

okt 2023

Als calculator/medewerker bedrijfsbureau maak je kostenberekeningen voor diverse bouwprojecten, beheer je begrotingsposten en speel je een centrale rol bij het opzetten van ons bedrijfsbureau. Je ondersteunt in inkoop, contracten en de implementatie van de Wet Kwaliteitsborging, terwijl je de schakel bent tussen werkvoorbereiders en projectleiders. Je draagt actief bij aan het vormgeven van ons bedrijfsbureau.

We zoeken iemand die het leuk vindt om diverse ballen tegelijk in de lucht te houden, een brede kennis heeft van bouwprocessen en bij voorkeur over enige ervaring beschikt. Heb jij een afgeronde bouwkundige opleiding (MBO of HBO) en zin om je ervaring bij Goed-Bouw in te zetten? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op met Wouter Goor voor een afspraak.

Wouter Goor | 06 45 65 01 87 | wouter@goed-bouw.nl