Werkwijze
op onze manier

Goed-Bouw heeft de kwaliteit én capaciteit van een groot bedrijf. Maar ook de flexibiliteit en de mentaliteit van een kleine organisatie. We hebben een platte organisatiestructuur, korte communictielijnen en een ouderwetse manier van aanpakken. Wij zijn uniek.

Bouwen aan een stevig fundament

Een huis bouw je op beton. Een bouwproject op vertrouwen. Goed-Bouw begrijpt dat. De relatie tussen opdrachtgever, de onderaannemers en Goed-Bouw moet ijzersterk zijn. Daarom begint iedere samenwerking voor Goed-Bouw eerst met een stevige handdruk. Bouwen door vertrouwen, dat is Goed-Bouw.

Gedetailleerd uitwerken en plannen

Iedere Goed-Bouwer weet dat de planning prioriteit heeft. Kwaliteit kan alleen worden gerealiseerd met een goed plan. Het begint met een krabbeltje. Het liefst op de achterkant van een bierviltje. Het team van werkvoorbereiders vertaalt dit naar een stevig uitgewerkte planning. Een planning waar iedereen blij van wordt.

Korte lijnen en overzichtelijke bouw

Op een bouwplaats loopt het soms anders als gedacht. Daar maken wij geen probleem van. We lossen het liever samen op. Door korte lijnen met elkaar te hebben zijn we flexibel. Dit zorgt voor rust.